Jultröjan har kommit för att stanna. Om du inte redan har köpt en jultröja så är det något att investera i för både denna jul och framtiden. Det fina med just jultröjor är att du kan bära samma tröja år efter år. Eller så köper du en ny varje år för att maxa julkänslan.

Jultröjan

Det finns jultröjor och jultröjor. Vissa är snygga, ofta med ett stilfullt snöflingetema. En vintrig look som passar kalla dagar. Sedan finns det jultröjan med stort J. Tröjan som både kan ha lysande lampor, julgranar, tomtar och renar. Den fulsnygga jultröjan livar verkligen upp stämningen på både julafton och glöggpartyn. Det ingår nästan att ha en rolig jultröja eller slips i garderoben. Idag finns det en mängd olika jultröjor att välja mellan, så du kan alltid hitta någon som passar just dig. Köp jultröjor på Partykungen och välj mellan sköna blinkande julgranar, renar, julklappar och söta katter. Allt i en skönt fulsnygg stil som kommer att passa perfekt under hela julen. Jultröjan är också en jättebra julklapp att ge bort.

Jultröjan som julklapp

Ibland kan det vara svårt att hitta den perfekta julklappen till ett syskon eller en kompis. Då kan du köpa en rolig jultröja. Så har personen en skön jultröja till nästa år och något roligt att ha på sig resten av julen. När du köper en jultröja som julklapp eller present (till någon som fyller år i december) så är det klokt att tänka på vilken slags tröja som personen faktiskt kommer att vilja bära. Idéen med jultröjan är ju att de är fulsnygga, ja visst, men alla är inte bekväma med att ha blinkande julgranar på magen. Vissa personer älskar en riktigt skön jultröja som har alla attribut som finns, medan andra föredrar en mer sober look. Köp en jultröja som du tror kommer att passa och användas. På Partykungen kan du hitta en fulsnygg tröja som passar din kompis, syskon, farfar eller mamma oavsett smak.

Julkalas

Jultröjan passar förstås väldigt bra på julafton, men ofta också på glöggkalas och andra julfester. Om du älskar jul kan det vara roligt att bjuda in till ett eget adventsfika eller glöggfest. Få samla ihop gänget eller några vänner och bjuda på något riktigt gott. Då passar det perfekt att ha på sig jultröjan. Så får ni extra stämning. Du kan även bjuda in till ett särskilt julkalas med jultröjor. Skriv det i så fall i inbjudan, så att alla personer som älskar jultröjor får en anledning att ta på sig den. Så vet folk också att det är okej att komma på adventsfikat eller julfesten med blinkande julklappar på magen. Eller en skön rödgrön tröja som kan spela ”Rudolf med röda mulen”. Om du gillar maskerad kan du bjuda in till en minimaskerad med just jultröjor och andra roliga julteman. Det finns många vuxna som älskar att få klä ut sig och som älskar att få bära sina knasiga jultröjor och verkligen njuta av stämningen.